Update: Balotelli reageert op sneer van 'genie': 'Je hebt maar een paar vrienden'

Update: Balotelli reageert op sneer van 'genie': 'Je hebt maar een paar vrienden'

Gepubliceerd: donderdag 27 april 2017 om 19:45do 27-04-2017 om 19:45

Antonio Cassano vindt dat Paul Pogba en Mario Balotelli zwaar overschat worden. De flamboyante aanvaller dicht zichzelf veel meer kwaliteiten toe, vertelt hij in gesprek met de Gazzetta dello Sport.

"Zie ik al een nieuwe Cassano? Nee, Cassano is uniek. Een kostbaar juweel, zeldzaam", stelt de 34-jarige Italiaan in de roze sportkrant. "Technisch zie ik mijzelf echter terug in Lorenzo Insigne, terwijl Patrik Schick mijn schot heeft." Een minder hoge pet heeft hij op van Pogba, Balotelli en James Rodriguez.

"Is Pogba 120 miljoen euro waard? Niet voor mij, nee", aldus Cassano. "Rodriguez tachtig miljoen? Nee. Als hij dat al waard is, hoeveel zou Andrés Iniesta op die leeftijd wel niet waard zijn geweest?" Ook Balotelli krijgt een veeg uit de pan. "Ik wens Mario het beste en hij doet het best aardig in Frankrijk, maar hij en Pogba hebben één groot geluk in hun leven."

"Ze worden beide bijgestaan door een heel goede zaakwaarnemer, Mino Raiola", verklaart Cassano. "Hij heeft ze ongelooflijke mogelijkheden geboden."

Update 19.45: Balotelli heeft op Twitter gereageerd op de uitspraken van Cassano. 'Het genie heeft gesproken...', schrijft de Italiaan op zijn Twitter-pagina. 'Het klopt dat je maar een paar vrienden hebt en die vind je niet op het werk.'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws