"Ik ben ervan overtuigd dat wij de Spaanse landskampioen gaan worden"

29 april om 21:30

Marcelo is opgelucht na de 2-1 overwinning van Real Madrid op Valencia. Daardoor behoudt de ploeg drie punten voorsprong op nummer twee FC Barcelona, dat nog tegen Espanyol speelt. 

"Ik ben blij dat we drie punten hebben gepakt in deze lastige wedstrijd", aldus Marcelo in gesprek met het Spaanse Marca. "Veel teams willen winnen van Real Madrid, met name in ons eigen stadion. Tegen Valencia hebben we met ons hart gespeeld, we hebben gespeeld zoals we zijn. We hadden geluk dat de fans achter ons gingen staan. Het gaf ons net dat steuntje in de rug, net dat zetje wat we nodig hadden."

Marcelo scoorde uit een prachtige vrije trap. "Ik ben blij met mijn doelpunt, maar nog blijer ben ik met de drie punten. We moeten nu doorgaan op de weg die we hebben ingezet, we moeten vechten tot het einde."

"Als we gelijk hadden gespeeld had het de titelstrijd ontzettend spannend gemaakt, maar we zullen er zelf alles aan moeten doen om te winnen. Ik ben er van overtuigd dat wij de Spaanse landskampioen gaan worden", zegt de linksback.