Verrassende transfer van Lukaku verwacht: 'Nadat Lewandowski is verkocht'

Verrassende transfer van Lukaku verwacht: 'Nadat Lewandowski is verkocht'

30-04-2017 08:53
6

De kans dat Romelu Lukaku bij Everton blijft is klein, ook al vraagt club van manager Ronald Koeman momenteel 120 miljoen euro. Robbie Fowler, ex-speler van onder meer Liverpool en nu columnist bij The Daily Mirror, verwacht een verrassende move.

Niet Chelsea of Manchester United gaat Lukaku binnenhalen, maar Bayern München, zo denkt Fowler. "Mijn theorie is dat Bayern München probeert om Lukaku te kopen in de zomer, nadat Robert Lewandowski is verkocht aan Real Madrid", voorspelt hij.

De Liverpool-icoon hoopt evenwel dat Lukaku zijn loopbaan voortzet bij The Reds. "Als hij Goodison Park verlaat, waarom dan niet verhuizen naar Anfield? Laten we eerlijk zijn: hij vertrekt in de zomer en Jürgen Klopp heeft een goede spits in zijn selectie nodig om de Premier League te kunnen winnen."

Een transfer van Everton naar Liverpool ligt echter gevoelig. "Ik heb een oplossing voor de problemen van Liverpool waardoor ze weer meestrijden om de titel, maar Everton gaat dit niet waarderen. Koop Romelu Lukaku! Als ze in de Champions League komen, dan zijn ze in staat om enkele topspelers aan te trekken. Ik vind dat Lukaku daar ook bij moet zitten."