Van Wolfswinkel wekt interesse van clubs na finale: Ik ben aardig wat gebeld

Van Wolfswinkel wekt interesse van clubs na finale: "Ik ben aardig wat gebeld"

03-05-2017 09:05
14

Na zijn optreden in de bekerfinale tegen AZ is Ricky van Wolfswinkel platgebeld. De Vitesse-spits heeft de interesse gewekt van diverse clubs, zo laat hij weten bij Pauw.

"Ik ben aardig wat gebeld, maar ik stond de afgelopen dagen op de Korenmarkt en heb m'n telefoon niet op kunnen nemen", aldus Van Wolfswinkel. "Je weet hoe dat gaat, als je goed presteert wordt er contact gezocht. Dit is waarom ik naar Vitesse ben gekomen. Om presteren en stappen te maken. Met deze bekerwinst maken we stappen voor volgend jaar."

Wedden

Meer odds

In 2011 maakte Van Wolfswinkel de stap van FC Utrecht naar Norwich City. "Ik heb de keuze om naar de Premier League te gaan en kwam bij Norwich City terecht. Dat is geen topclub en speelde geen geweldig voetbal. Dat lag mij niet en pakte slecht uit. Dan kom je bij andere clubs terecht en laat je je verhuren (aan Saint-Etiénne en Real Betis, red.). Ik heb twee jaar te weinig gespeeld. Ik heb prima verdiend, maar ik heb bewust een stap teruggedaan om weer te spelen en plezier te hebben."