'Hasselbaink-aankoop' in onzekerheid: 'Tegen PSV kwam de scout kijken'

'Hasselbaink-aankoop' in onzekerheid: 'Tegen PSV kwam de scout kijken'

Gepubliceerd: zaterdag 6 mei 2017 om 23:28za 06-05-2017 om 23:28

Nasser El Khayati weet nog niet of hij komend seizoen terugkeert in de selectie van Queens Park Rangers. Sinds januari wordt de middenvelder door ADO Den Haag gehuurd van de Championship-formatie uit Londen. El Khayati weet wél dat QPR zijn verrichtingen op de voet volgt. 

"Tegen Roda JC is de technisch directeur komen kijken. Tegen PSV kwam de scout van QPR kijken. Maar eerlijk gezegd hou ik mij daar niet zoveel mee bezig. Ik wil gewoon lekker voetballen. Daar ben ik voor naar ADO Den Haag gekomen", aldus de middenvelder in gesprek met Haaglanden Voetbal. 

De inmiddels ontslagen Jerrel Hasselbaink haalde El Khayati in januari 2016 naar QPR. "Door het succes wat wij samen bij Burton Albion hadden geboekt, kwam ik in de kielzog van Hasselbaink mee naar QPR. Ik werd bij Burton uitgeroepen als beste speler van het seizoen. Daar heb ik de transfer mee verdiend. QPR heeft nu een nieuwe trainer en daar moet ik mijn kwaliteiten weer aan tonen."

"Maar in de voetbalwereld kan het heel snel gaan", voegt hij daar direct aan toe. "Ik ben geen speler met een waarde van vijftien miljoen euro. Als ik bij een andere club meer kan spelen, dan sta ik daar zeker voor open."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws