'Traoré wil voor kans gaan in Premier League: scouts op tribune in Amsterdam'

'Traoré wil voor kans gaan in Premier League: scouts op tribune in Amsterdam'

07-05-2017 07:56
14

Bertrand Traoré heeft zich bij Stoke City in de kijker gespeeld met zijn geweldige optreden voor Ajax tegen Olympique Lyon in de Europa League. Volgens de Mirror staat de Chelsea-huurling op het wensenlijstje van manager Mark Hughes.

Hughes stuurde scouts naar Amsterdam om Traoré tegen Lyon te bekijken en die werden met twee goals en een assist niet teleurgesteld. De 21-jarige aanvaller staat in de belangstelling van meer clubs over heel Europa, maar wil volgens de Engelse krant voor zijn kans in de Premier League gaan en bij Stoke City zou hij veel kans op speeltijd hebben.

Traoré liet zaterdag nog weten na dit seizoen terug te keren naar Chelsea om met de mensen daar in gesprek te gaan over zijn toekomst. De kans lijkt echter klein dat Antonio Conte een beroep op hem gaat doen tijdens het komende seizoen. Mogelijk dat Stoke City het wel met een huurdeal moet doen, daar Traoré een jonge speler is met potentie en Chelsea de optie wil houden om in de toekomst alsnog gebruik van hem te maken.