'Bizarre KNVB-leegloop gaat verder: Jans heeft er nu al genoeg van'

'Bizarre KNVB-leegloop gaat verder: Jans heeft er nu al genoeg van'

09-05-2017 09:25
56

Ron Jans heeft geen trek meer in een dienstverband bij de KNVB. De scheidend trainer van PEC Zwolle zou de nieuwe cursus Coach Betaald Voetbal gaan vormgeven, maar dat ziet hij niet meer zitten. Onduidelijk is waarom precies. De Telegraaf schrijft dat. Dinsdag vindt er hoog overleg met technisch directeur Hans van Breukelen plaats. 

Van Breukelen hoopt Jans binnenboord te kunnen houden. Of dat gaat lukken, is nog maar de vraag. De Telegraaf weet dat de oefenmeester geen trek meer heeft in een dienstverband in Zeist. Dinsdagochtend wilde Jans zelf geen commentaar geven aan de krant. 

Wedden

Meer odds

Jans, die zich afgelopen weekend veilig speelde met PEC Zwolle, zou de zoveelste zijn die onder het bewind van Van Breukelen vertrekt uit Zeist. Marco van Basten, Dick Advocaat, bondscoach Danny Blind, vrouwenbondscoach Arjan van der Laan, manager vrouwenvoetbal Minke Booij en technisch manager Jelle Goes gingen hem voor. 

Dinsdag om 10.30 uur gaan Van Breukelen en directeur betaald voetbal Jean-Paul Decossaux de komst van Dick Advocaat toelichten op een persconferentie. Mogelijk wordt er dan ook meer bekend over Jans.