Heuse soap rond gewilde Dolberg: Meer wil ik er nu niet over zeggen

Heuse soap rond gewilde Dolberg: "Meer wil ik er nu niet over zeggen"

Gepubliceerd: woensdag 10 mei 2017 om 10:33wo 10-05-2017 om 10:33

Jens Steffensen, de zaakwaarnemer van Kasper Dolberg, ontkende dinsdag nog dat zijn cliënt van plan is om hem in te ruilen voor een ander. Dat blijkt echter wél zo te zijn. De vader van Dolberg (19) vertelt een dag later dat de samenwerking met Steffensen wordt beëindigd. 

"Het contract met Steffensen is opgezegd. Meer wil ik er nu niet over zeggen", aldus Dolberg senior in gesprek met het Deense medium BT. "We hoeven niet meer met hem te praten." Of Steffensen zelf zich zo makkelijk aan de kant laat zetten, is nog maar de vraag. Volgens de spelersmakelaar is er sprake van een rechtsgeldig contract dat tot de zomer van 2018 doorloopt. 

"We hebben een overeenkomst tot 1 augustus 2018. Wij blijven hem vertegenwoordigen." BT heeft in de wandelgangen vernomen dat Dolberg in zee wil gaan met SEG International, dat ook de belangen van onder meer Jasper Cillessen, Kevin Strootman en Stefan de Vrij behartigt. De international maakte dit seizoen vijftien competitiedoelpunten namens Ajax. Tal van Europese topclubs volgen Dolberg op de voet. 

Lees ook: 'Dolberg-interesse neemt 'ongekende vormen' aan; zaakwaarnemers op de loer'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vertrekt Dolberg komende zomer al bij Ajax?

(7374 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws