'Dolberg-interesse neemt 'ongekende vormen' aan; zaakwaarnemers op de loer'

'Dolberg-interesse neemt 'ongekende vormen' aan; zaakwaarnemers op de loer'

09-05-2017 08:49
36

De belangstelling voor Ajax-spits Kasper Dolberg begint 'ongekende vormen' aan te nemen. De Telegraaf meldt dat dinsdagochtend. De negentienjarige Deen staat er goed op bij tal van topclubs uit Europa. Ajax hoopt nog jaren te kunnen genieten van Dolberg, maar achter de schermen lijkt er het een en ander te gebeuren. 

Volgens De Telegraaf zou Dolberg zijn Deense zaakwaarnemer Jens Steffensen recentelijk aan de kant hebben geschoven. Dat kán betekenen dat de topscorer van Ajax een transfer aan het bekokstoven is. In gesprek met Ajax Showtime ontkent Steffensen dat zijn cliënt hem ingewisseld heeft voor een ander. 

"Hij heeft bij ons nog een contract tot 1 augustus 2018. Ik heb dat contract niet opgezegd en Kasper ook niet". Steffensen heeft gehoord dat er diverse Nederlandse zaakwaarnemers op zijn jonge cliént azen. "Maar dat zal dan na 2018 moeten, ik heb in ieder geval niet gehoord dat Kasper bij ons weg wil."

Dolberg maakte dit seizoen vijftien competitiedoelpunten namens Ajax. In de Europa League was de international vijfmaal trefzeker. 

Lees ook: Van Hooijdonk 'mist iets' bij Ajax-ster: "Ik was daar gek van geworden"