Uitblinker zet deur op kier: Misschien komt Feyenoord wel met een enorm bod

Uitblinker zet deur op kier: "Misschien komt Feyenoord wel met een enorm bod"

15-05-2017 07:42
19

Eljero Elia laat de deur voor Feyenoord tóch nog op een kier staan. Na het behalen van de landstitel liet de Feyenoord-aanvaller weten dat hij in de zomer vertrekt, maar er is ruimte.

Elia zei zondag onder meer tegen VoetbalPrimeur dat de kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo waarschijnlijk zijn laatste optreden in het shirt van Feyenoord was. "De insteek is om naar het buitenland te gaan", aldus de aanvaller.

In gesprek met De Telegraaf sluit hij een langer verblijf in De Kuip echter ook niet uit. "Je weet nooit wat er kan gebeuren. Misschien komt Feyenoord wel met een enorm bod, maar zoals ik er nu in sta wil ik naar het buitenland", zegt Elia.

"Wanneer die beslissing om na dit jaar te vertrekken is genomen? Vorig jaar al, nog voordat ik mijn contract hier verlengde. Ik wilde hier echt kampioen worden. Daarvoor moet alles kloppen en dat was dit jaar het geval met Gio, Karim, Tonny, Terence, Steven Berghuis die er op het laatste moment bij kwam en Nicolai Jørgensen die maar erop los bleef scoren. Na vorig jaar al de beker, kán het niet mooier hier."

Koop NU hier het Teletekstshirt met de eindstand voor 17,95 euro!