Martins Indi-transfer op losse schroeven: Het is frustrerend, om eerlijk te zijn

  Martins Indi-transfer op losse schroeven: "Het is frustrerend, om eerlijk te zijn"

  vrijdag 19 mei 2017 om 10:54

  Stoke City heeft nog altijd de intentie om Bruno Martins Indi definitief over te nemen. De club is dat al maanden van plan en kondigde zelfs een overeenstemming aan, maar een definitief akkoord met FC Porto is naar nu blijkt nog steeds niet bereikt.

  De twee partijen zijn nog wel met elkaar in gesprek. "Bruno is uiteraard nog altijd hun speler, we zijn van Porto afhankelijk", citeert de Stoke Sentinel manager Mark Hughes. "We moeten geduldig zijn. Het is wel frustrerend om eerlijk te zijn. We zijn nog steeds aan het praten, maar we zitten momenteel een klein beetje in een impasse met Porto."

  Ondertussen wordt er in Turkije ook melding gemaakt van interesse in Martins Indi. Galatasaray zou de verdediger voor een jaar willen huren met een optie tot koop. De impasse tussen Stoke City en FC Porto is opmerkelijk, daar er in maart werd gemeld dat Stoke City en FC Porto definitief overeenstemming hebben bereikt over de overname van de centrale verdediger.

  Plaats een reactie

  Sco'63 +23
  vrijdag 19 mei 2017 om 13:22
  Bruno terug naar feyenoord!
  Vind ik leuk
  Bal_gehakt +191
  vrijdag 19 mei 2017 om 14:07
  Dat hij maar eens een club vindt waar hij een vaste waarde is en een jaar of meer blijft. Zal zijn zelfvertrouwen en spel ten goede komen en ook Oranje zal daar baat bij hebben.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Martins Indi-transfer op losse schroeven: "Het is frustrerend, om eerlijk te zijn"