'PSG werkt ongeschikte Kluivert naar buiten en biedt 14 miljoen aan opvolger'

'PSG werkt ongeschikte Kluivert naar buiten en biedt 14 miljoen aan opvolger'

20-05-2017 14:14
12

Paris Saint-Germain wil volgens het Spaanse AS deze zomer de wegen scheiden met Patrick Kluivert. De club heeft een bod uitgebracht op een nieuwe technisch directeur: transfermastermind Andrea Berta van Atlético Madrid.

Berta heeft een jaarsalaris van liefst veertien miljoen euro aangeboden gekregen om deze zomer Madrid te verlaten voor Parijs. De transferman is een van de beste in zijn vak op dit moment en om die reden is ook Manchester United in hem geïnteresseerd. Maar het bod van PSG zou te goed zijn om te weigeren.

Berta is bij Atlético verantwoordelijk voor de komst van onder meer Antoine Griezmann, Jan Oblak en José Gimenez. De komst van Berta zou betekenen dat Kluivert wordt ontslagen als technisch directeur. Hij werd een jaar geleden verrassend voor die positie aangesteld, maar heeft niet aan de verwachtingen van de clubleiding kunnen voldoen. Aankopen als Jesé Rodriguez vielen zwaar door de mand in Parijs. Bij PSG beschouwen ze het aanstellen van Kluivert volgens AS als een misser.