Dit was de ochtend: Ajax presenteert nieuw shirt, 'Elia op weg naar Turkije'

Dit was de ochtend: Ajax presenteert nieuw shirt, 'Elia op weg naar Turkije'

22-05-2017 12:00
4

In de rubriek 'Dit was de ochtend' vat VoetbalPrimeur elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot de middag samen. Je ziet zo snel welke verhalen er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

'Elia op weg naar Turkije'
Feyenoord-aanvaller Eljero Elia staat in de belangstelling van twee Turkse clubs, namelijk Basaksehir en Fenerbahçe. Wanneer het tot een vertrek komt, houdt Feyenoord er overigens slechts een bescheiden transfersom aan over. (Algemeen Dagblad)

De Boer 'niet afwijzend' over Club Brugge
Nu Michel Preud'homme hoogstwaarschijnlijk afscheid neemt als trainer van Club Brugge, is Frank de Boer kandidaat om diens positie in te nemen. De voormalige Ajax-trainer staat naar verluidt 'niet afwijzend' tegenover een Belgisch avontuur. (De Telegraaf)

'Messi beveelt Sánchez aan bij Barça'
Davinson Sánchez heeft zich in de kijker gespeeld bij Lionel Messi. De Argentijnse superster van FC Barcelona zou in de twintigjarige Ajax-verdediger zelfs een welkome versterking zien. (Diario Gol)

Ajax presenteert nieuw thuisshirt
Ajax heeft twee dagen voor de Europa League-finale tegen Manchester United het nieuwe thuisshirt gepresenteerd. De Amsterdammers treden woensdagavond direct aan in het shirt. (Clubkanalen Ajax)

'Dolberg het grootste Ajax-gevaar'
Ajax-aanvaller Kasper Dolberg heeft grote indruk gemaakt in Engeland. De Engelse journalist Stuart Mathieson (Manchester Evening News) laat aan VoetbalPrimeur weten dat de 'zwakke' verdediging van Manchester United woensdagavond de handen vol zal hebben aan de negentienjarige Deen.