Update: Management van Twente-speler ontkracht transfergerucht: 'Geen sprake van'

Update: Management van Twente-speler ontkracht transfergerucht: 'Geen sprake van'

25-05-2017 09:51
11

Mateusz Klich lijkt na één seizoen alweer te vertrekken bij FC Twente. Voetbal International meldt dinsdag dat Leeds United geïnteresseerd is in de Poolse middenvelder.

Klich maakte een goed seizoen door als 26-jarige 'routinier' in het verder jonge FC Twente. De middenvelder kwam over van 1. FC Kaiserslautern en scoorde zes penalty's. Met de interesse van Leeds United, uitkomend in het Championship, kan het nog jonge huwelijk tussen de Pool en FC Twente echter vroeg stranden.

Mocht Klich vertrekken, dan heeft FC Twente in Danny Holla al een opvolger gevonden. De middenvelder komt transfervrij over van PEC Zwolle. Verder moet de club volgens trainer René Hake nog zeker zes tot zeven spelers aantrekken om de selectie voor volgend seizoen compleet te maken. Omdat FC Twente drie spelers heeft gehuurd van Manchester City (Enes Ünal, Bersant Celina en Yaw Yeboah) ontstaat er een gat in de spelersgroep voor volgend seizoen.

Update 25/05 09.51: Een akkoord tussen FC Twente en Leeds United omtrent Klich is (nog) niet aan de orde. Het management van de Poolse middenvelder laat dat in een reactie weten aan website Twentefans. "Er is geen sprake van een deal." Leeds, dat dit seizoen op de zevende plek eindigde in het Championship, zou Klich zo snel mogelijk willen toevoegen aan de selectie.