'Feyenoord maakt definitief werk van Amrabat: talent en zaakwaarnemer in De Kuip'

'Feyenoord maakt definitief werk van Amrabat: talent en zaakwaarnemer in De Kuip'

27-05-2017 14:16
cw
Steef Bouwman

Feyenoord maakt nu écht werk van Soyfan Amrabat, meldt de website FR-Fans.nl zaterdag althans. Vrijdag zou de talentvolle middenvelder van FC Utrecht samen met zijn zaakwaarnemer gezien zijn in De Kuip.

De twintigjarige Marokkaans-Nederlandse middenvelder brak dit seizoen door bij de nummer vier van de Eredivisie. Dit wekte zodoende interesse op bij de kersverse landskampioen Feyenoord, dat naar verluidt 'mogelijk een akkoord' heeft bereikt met Amarabat en zijn werkgever FC Utrecht. Deze zaterdag sprak Amrabat nog dat hij niet bezig is met een transfer. "Maar in het voetbal is alles mogelijk. Na het seizoen ga ik erover nadenken", zei hij in het Algemeen Dagblad.

Als Amrabat daadwerkelijk bij Feyenoord tekent, zou dat het definitieve einde betekenen voor Marko Vejinovic en Renato Tapia. Het tweetal, dat sinds respectievelijk medio 2015 en 2016 in Rotterdam speelt, kreeg het afgelopen seizoen al nauwelijks speelminuten van trainer Giovanni van Bronckhorst. Ondertussen heeft FC Utrecht al een opvolger van Amrabat in het vizier: Sander van de Streek van SC Cambuur.