'Klopp vertrouwt op magic touch en smeedt plan om Van Dijk te overtuigen'

'Klopp vertrouwt op magic touch en smeedt plan om Van Dijk te overtuigen'

30-05-2017 20:42
19

Jürgen Klopp denkt een goede kans te maken op de komst van Virgil van Dijk deze zomer. De Duitse trainer heeft van mensen om de Nederlandse verdediger heen gehoord dat hij er goed op staat bij Van Dijk.

Dat meldt tabloid The Mirror dinsdagavond. Op Manchester United na zit de gehele top achter Van Dijk aan. Allemaal zijn de bereid om aan de vraagprijs van bijna 60 miljoen euro te voldoen. Maar wat wil Van Dijk zélf? In Engeland wordt nu gemeld dat Klopp denkt een goede kans te hebben op het binnenhalen van de oud-speler van FC Groningen. 

Kampioen Chelsea zou volgens de laatste berichten op pole-position staan, maar Klopp heeft een plan gesmeed. Hij weet dat Van Dijk gecharmeerd is van zijn stijl en wil hem in een persoonlijk gesprek overtuigen. Daarin moet Van Dijk duidelijk worden dat hij de rots in de branding op Anfield moet worden en dat hij de enige centrale verdediger is die Liverpool deze zomer wil hebben. Hij en niemand anders. Bovendien kan Van Dijk met Liverpool komend seizoen de Champions League in.