Update: Ook Griezmann zinspeelt op einde transfersoap: 'Nu meer dan ooit'

Update: Ook Griezmann zinspeelt op einde transfersoap: 'Nu meer dan ooit'

01-06-2017 21:32
39

Manchester United heeft de pogingen om Antoine Griezmann los te weken bij Atlético Madrid gestaakt. De Franse spits staat niet meer bovenaan het prioriteitenlijstje.

Dat melden vrijwel alle media in Engeland donderdag. The Telegraph kwam als eerste met het nieuws dat de belangstelling van Manchester United voor Griezmann plotseling is bekoeld. De Engelse grootmacht ziet zich door de zware knieblessure van Zlatan Ibrahimovic genoodzaakt een aanvalsleider te kopen, terwijl Griezmann meer wordt gezien als een schaduwspits.

Wedden

Meer odds

De U-turn van United is opvallend, omdat de club er de laatste weken alles aan deed om Griezmann los te weken bij Atlético Madrid. De nieuwe transfertargets heten Andrea Belotti (Torino), Romelu Lukaku (Everton) en Alvaro Morata (Real Madrid). Ook de naam van Real-ster Cristiano Ronaldo valt. De Portugees speelde van 2003 tot en met de zomer van 2009 al op Old Trafford.

Update 21.32 uur: De transfersoap rond Griezmann lijkt daadwerkelijk zijn einde te naderen. De aanvaller laat op social media doorschemeren bij Atlético Madrid te blijven. Hij plaatste een foto van zichzelf in Atlético-shirt met de tekst: 'Nu meer dan ooit'. Ruim een week geleden schatte Griezmann een transfer naar United nog in als een zes op een schaal van tien.

Lees ook: Grote gevolgen Atlético-verbod: toptransfer ketst af en lastige Griezmann-kwestie