Real-president reageert op De Gea-verhalen: 'Geruchten met slechte intenties'

Real-president reageert op De Gea-verhalen: 'Geruchten met slechte intenties'

04-06-2017 13:24
8

Voorlopig lijkt Real Madrid niet van plan om David de Gea te verkiezen boven Keylor Navas. De Spaanse doelman wordt al lange tijd gelinkt aan Real, maar president Florentino Perez wil daar niets van weten. 

De toekomst van Navas zou onzeker zijn. De dertigjarige doelman ziet een periode als bankzitter achter De Gea hoe dan ook niet zitten. Perez snapt überhaupt niets van de commotie rond Navas. "Hij blijft, hij heeft gewoon nog een contract", begint Perez. In gesprek met Atresmedia gaat de president in op een mogelijke De Gea-transfer. "De Gea is een geweldige doelman die momenteel bij Manchester United speelt. Waar hij volgend seizoen speelt, weet ik niet. Ik ben geen waarzegger."

Deze week werd er bericht over een Real-bod van 69 miljoen euro op De Gea. Dat werd later weer ontkend. "Als ik in moet gaan op alle namen die genoemd worden... We sluiten ons daar volledig van af, want soms worden er dingen geroepen met slechte intenties. Ik blijf zeggen: we hebben al geweldige spelers", aldus Perez.