Update: 'De Gea-gerucht onzin: Manchester United heeft niets over bod gehoord'

Update: 'De Gea-gerucht onzin: Manchester United heeft niets over bod gehoord'

01-06-2017 07:00
28

Manchester United heeft een duizelingwekkend bod van Real Madrid op David de Gea afgewezen. Het gaat om een bedrag van 69 miljoen euro.

Dat meldt het doorgaans betrouwbare Sky Sports woensdagavond. De belangstelling van Real Madrid voor De Gea leek enigszins bekoeld, nadat het twee jaar geleden niet tot een deal was gekomen met Manchester United. De Spaanse grootmacht zou echter een splinternieuw bod hebben neergelegd.

Dat het Real Madrid menens is, blijkt wel uit het genoemde bedrag: 69 miljoen euro. Manchester United is niet akkoord gegaan met het bod. De Gea zou zelf niet per se weg hoeven, omdat hij volgend seizoen weer in de Champions League kan keepen.

Dinsdagavond meldden alle grote media in Engeland dat Manchester United vertrouwen heeft in het aanblijven van De Gea. De 26-jarige Spanjaard heeft een contract tot medio 2019, met een optie voor een extra seizoen. Bij Real had hij de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Keylor Navas.

Update 1-6 7.00: Het verhaal dat Real Madrid 69 miljoen euro heeft geboden op Manchester United-goalie David de Gea, kan de prullenbak in. Dat meldt de BBC. 'Als Real 69 miljoen euro heeft geboden voor De Gea, hebben ze tegen de verkeerde persoon gepraat. Manchester United heeft niets over een bod gehoord', schrijft journalist Simon Stone op Twitter.