Navas (links op de foto)

'Grote schoonmaak bij Real Madrid: zeven spelers mogen hun koffers pakken'

'Grote schoonmaak bij Real Madrid: zeven spelers mogen hun koffers pakken'

06-06-2017 19:28
33

Real Madrid gaat volgens het Spaanse AS de bezem door de selectie halen. De kersverse Champions League winnaar is naar verluidt van plan om liefst zeven spelers de deur te wijzen.

De meest opvallende naam in dit lijstje is die van doelman Keylor Navas. De Costa Ricaanse doelman was de voorbije twee seizoenen vaste keus onder de Madrileense lat, maar De Koninklijke is nog altijd bezig met Manchester United-keeper David de Gea. Wanneer De Gea naar Madrid komt, mag Navas naar alle waarschijnlijkheid vertrekken.

Daarnaast is een transfervrij vertrek van centrale verdediger Pepe een zekerheid, terwijl ook James Rodriguez de club mag verlaten. Real betaalde ooit tachtig miljoen euro voor de Colombiaan, die nu voor de helft van dat bedrag mag vertrekken. Linksback Fabio Coentrao is overbodig en gaat waarschijnlijk bij Sporting Portugal aan de slag. Hetzelfde geldt voor rechtsback Danilo, die gevolgd wordt door Internazionale, en aanvaller Mariano, die in de belangstelling staat van Real Betis, Deportivo La Coruña en Malaga.