Update: PSV reageert niet op Lozano-nieuws op advies van perschef

Update: PSV reageert niet op Lozano-nieuws op advies van perschef

08-06-2017 11:18
61

Het is niet uitgesloten dat Hirving Lozano alsnog de overstap naar PSV maakt. De voorzitter van zijn club Pachuca noemt de Eindhovense club als kanshebber.

Lozano staat al geruime tijd op de radar van PSV, maar technisch manager Marcel Brands liet in mei weten dat de Mexicaanse vleugelaanvaller te duur is. Vervolgens werd in Spanje gemeld dat Celta de Vigo hem na de Confederations Cup voor veertien miljoen euro gaat overnemen van Pachuca. Toch is de deur nog niet dicht voor PSV.

Wedden

Meer odds

Pachuca-voorzitter Jesus Martinez én vice-voorzitter Andres Fassi laten woensdagavond voor de Mexicaanse draft aan Cancha weten dat Lozano drie opties heeft: Celta, Real Sociedad én PSV. Van een binnenlandse transfer is geen sprake. Chivas uit Guadalajara werd de laatste dagen nadrukkelijk gelinkt aan de 21-jarige international. Pachuca hoopt volgende week de transfer rond te maken.

Update 11.18: PSV wil niet reageren op de hardnekkige geruchten rond Hirving Lozano. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Marcel Brands, technisch manager van PSV, volgt daarmee het advies van zijn perschef. Lozano werd eerder als 'niet haalbaar' bestempeld in Eindhoven. De Mexicaanse vleugelaanvaller moet zo'n veertien miljoen euro kosten.