'Ik hoor de berichten en lees de kranten, maar ik heb nog niets gehoord van Ajax'

'Ik hoor de berichten en lees de kranten, maar ik heb nog niets gehoord van Ajax'

08-06-2017 11:50
22

Marcel Keizer is de topkandidaat om Peter Bosz op de te volgen als trainer van Ajax. Zelf hoorde de coach van Jong Ajax echter nog niets van zijn werkgever.

"Ik hoor de berichten en lees de kranten, maar ik heb nog niets gehoord van de clubleiding", reageert Keizer tegenover FOX Sports. Keizer maakte afgelopen seizoen indruk met Jong Ajax, dat hij naar de tweede plek in de Jupiler League leidde. In Amsterdam geldt hij als de belangrijkste kandidaat om de naar Borussia Dortmund vertrokken Bosz op te volgen.

Naast Keizer is ook Jaap Stam in beeld bij Ajax. Ook de Reading-manager zegt tegen FOX van niets te weten. "Ik heb nog niets gehoord uit Amsterdam. Ik ben niet benaderd en ben er ook niet mee bezig. Ik heb het goed naar mijn zin bij Reading."

Ondanks dat Stam volgens Voetbal International de favoriet is van directeur spelerszaken Marc Overmars, is Keizer topkandidaat. Hij was eerder trainer bij SC Cambuur, FC Emmen, Telstar, VVSB en Argon. Keizer zwaait sinds vorig jaar zomer de scepter bij Jong Ajax.

Lees ook:  Vier keer Ajax 1, vaak snel weg en Bergkamp-vriend: dit moet je weten over Keizer