'AC Milan schakelt nóg een tandje bij en richt pijlen nu ook op Chelsea-vedette'

'AC Milan schakelt nóg een tandje bij en richt pijlen nu ook op Chelsea-vedette'

09-06-2017 08:39
6

AC Milan lijkt voorlopig van geen ophouden te willen weten op de transfermarkt. De Rossoneri legden al drie nieuwe aanwinsten vast, terwijl nummer vier onderweg is en richten nu ook de pijlen op Chelsea-vedette Diego Costa.

Dat meldt althans boulevardkrant The Daily Mail. De Spaanse spits stevent af op een transfer, nadat hij onthulde een berichtje van manager Antonio Conte te hebben ontvangen waarin hem werd verteld dat hij moet vertrekken. AC Milan schakelt na dat nieuws een tandje bij en gaat deze week om tafel met de zaakwaarnemer van Costa, Jorge Mendes.

Voor Milan moet Costa de kroon worden op een hectische transferzomer. De Italiaanse grootmacht bevestigde donderdag de komst van Ricardo Rodriguez. De linksback komt over van VfL Wolfsburg. Eerder werden Franck Kessié (Atalanta Bergamo) en Mateo Musacchio (Villarreal) al vastgelegd. Ook Baldé Keita lijkt bovendien in San Siro aan de slag te gaan. Daar blijft het mogelijk niet bij.

Milan zal tijdens de gesprekken met Mendes ook informeren naar Real Madrid-middenvelder James Rodriguez en Andre Silva van FC Porto. Chelsea hoopt met de transfer van Costa op zijn beurt ruimte te maken voor versterkingen. Romelu Lukaku moet de nieuwe spits worden en Conte heeft ook zijn pijlen gericht op Alexis Sanchez en Ryad Mahrez.