Bosz-assistent doet boekje open: Boterde het hele seizoen niet in Ajax-staf

Bosz-assistent doet boekje open: "Boterde het hele seizoen niet in Ajax-staf"

10-06-2017 09:42
143

Hendrie Krüzen, de assistent-trainer van Peter Bosz, heeft in TC/Tubantia gereageerd op het vertrek van het duo bij Ajax. De nieuwe Borussia Dortmund-assistent bevestigt aan TC/Tubantia dat het niet liep met de overige leden van de technische staf.

"We hebben er alles aan gedaan om het niet uit te laten lekken, maar het boterde het hele seizoen niet in de technische staf van Ajax", zegt Krüzen, die veel reacties kreeg nadat het vertrek naar Borussia Dortmund bekend werd gemaakt. "Spelers appten ons, ze vinden het jammer dat we gaan, wij zelf ook."

Met zijn nieuwe stap is Krüzen blij. "Ze lieten er geen gras over groeien, het was snel geregeld", zegt de trainer, die dinsdag met Bosz naar Dortmund vertrok. "We kregen meteen een rondleiding. We liepen langs de perszaal, het zat er bommetje vol. De mensen waren hartelijk en met de top van de club klikte het meteen. Peter en ik zijn open en direct, we willen samenwerken. Ik heb dat bij Heracles geleerd. Ik merkte dat ze dat prettig vinden, die openheid was er met de vorige trainer (Thomas Tuchel, red.) een stuk minder, begreep ik."