'Bakayoko verkast volgende week naar de Premier League voor 40 miljoen euro'

'Bakayoko verkast volgende week naar de Premier League voor 40 miljoen euro'

10-06-2017 12:52
10

De tweede vertrekker van deze zomer bij AS Monaco is bijna een feit. Volgens L'Equipe wil Chelsea de deal van Tiemoué Bakayoko begin volgende week afronden.

Eerder leek Chelsea zich nog uit de strijd terug te trekken vanwege de vele tussenpersonen die zich met de deal bemoeiden, maar manager Antonio Conte heeft erop aangedrongen dat de 22-jarige middenvelder naar Londen komt. Ook Bakayoko is er nu zeker van dat hij naar de kampioen van Engeland wil vertrekken.

Wedden

Meer odds

Met de transfer is een bedrag van veertig miljoen euro gemoeid. Bakayoko beseft volgens de krant dat het een riskante overstap is, omdat Chelsea hem rustig wil brengen en een vaste basisplaats tijdens de beginperiode ondenkbaar lijkt. Omdat het WK 2018 na volgend seizoen plaatsvindt twijfelde Bakayoko vanwege zijn kansen op een plek in de selectie, maar nu heeft hij naar informatie van L'Equipe dus de knoop doorgehakt.

Bakayoko zou na Bernardo Silva (Manchester City, 48 miljoen euro) de tweede grote transferdeal van AS Monaco zijn deze transferzomer.