Update: Bayern heeft voormalig supertalent van Arsenal definitief binnen

Update: Bayern heeft voormalig supertalent van Arsenal definitief binnen

11-06-2017 11:59
14

Bayern München heeft de strijd om Serge Gnabry gewonnen. De 21-jarige aanvaller komt over van Werder Bremen, zo meldt het Duitse BILD zondagochtend. 

Gnabry gaat spoedig een driejarig contract tekenen bij de recordkampioen van Duitsland. Bayern betaalt 8 miljoen euro voor de talentvolle aanvaller. Dat bedrag was door middel van een transferclausule vastgelegd in het Werder Bremen-contract van Gnabry. Eerder deze week kondigde de Duitser al aan dat hij zou gaan vertrekken bij de club. 

Gnabry stond tussen 2011 en 2016 onder contract bij het Engelse Arsenal. In zijn laatste jaar in Engeland werd hij verhuurd aan West Bromwich Albion, waarna Arsenal hem verkocht aan Bremen. Dit Bundesliga-seizoen kwam Gnabry 27 keer in actie voor zijn club. In die wedstrijden wist hij elf keer te scoren, bovendien leverde hij één assist. 

Update 11.59: Bayern München heeft de transfervan Serge Gnabry zondagmiddag bevestigd via de officiële kanalen. De buitenspeler tekent voor drie seizoenen bij de club uit Zuid-Duitsland.