'Feyenoord krijgt groen licht van buitenspelers; Van Geel hoort woekerprijzen'

'Feyenoord krijgt groen licht van buitenspelers; Van Geel hoort woekerprijzen'

12-06-2017 07:00
69

Ola John en Jean-Paul Boëtius zien een transfer naar Feyenoord wel zitten. Of het duo volgend seizoen daadwerkelijk in Rotterdam-Zuid speelt, hangt af van het financiële plaatje. Hun clubs Benfica en FC Basel verlangen miljoenen voor hun buitenspelers.

Dat meldt De Telegraaf. Ondanks dat John niet meer aan bod komt, denkt de Portugese grootmacht er niet aan om de aanvaller voor een fooi te laten gaan. De ochtendkrant meldt dat Benfica zeven of acht miljoen euro wenst te ontvangen voor John. Een bedrag dat Feyenoord niet heeft. Hetzelfde geldt voor Boëtius, die in Zwitserland nog een contract tot 2019 heeft.

Feyenoord is ook nog in onderhandeling met Watford over een definitieve transfer van Steven Berghuis. Ook die club heeft een woekerprijs in het hoofd. Feyenoord hoopt dat Watford later in de transferperiode wat water bij de wijn wil doen, anders moet het doorschakelen.

Datzelfde geldt voor Sofyan Amrabat. Feyenoord bood 2,5 miljoen euro voor de middenvelder van FC Utrecht, maar de club is niet van plan om hem voor dat bedrag te laten gaan. De ploeg wenst veel meer te ontvangen voor Amrabat.