'Koeman dirigeert Everton-international richting uitgang bij komst Klaassen'

'Koeman dirigeert Everton-international richting uitgang bij komst Klaassen'

13-06-2017 11:29
27

Everton-middenvelder Ross Barkley lijkt binnenkort te gaan vertrekken bij de club van Ronald Koeman. De 24-jarige Engelse international sloeg onlangs nog een aanbod tot contractverlenging af en dreigt volgens The Mirror het slachtoffer te worden van de komst van twee concurrenten.

The Toffees zijn dichtbij het aantrekken van Ajacied Davy Klaassen en de IJslandse middenvelder Gylfi Sigurdsson, die momenteel onder contract staat bij Swansea City. Wanneer beide aanvallende middenvelders daadwerkelijk naar Goodison Park komen, lijkt Barkley derde keus te worden op het Everton-middenveld.

Het is geen geheim dat Everton-manager Ronald Koeman al langer ontevreden is over de prestaties van Barkley. Dat de international van Engeland onlangs een aanbod tot contractverlenging en een bijbehorend weeksalaris van liefst 113 duizend euro weigerde, heeft zijn perspectieven er niet beter op gemaakt. Barkley ligt nog tot medio 2018 vast bij Everton, dat dus genoodzaakt lijkt om hem deze zomer nog te verkopen.