Internazionale-talent (17) bekeken door Nederlandse clubs: Motiveert me enorm

Internazionale-talent (17) bekeken door Nederlandse clubs: "Motiveert me enorm"

17-06-2017 13:42
3

Het Belgische talent van Internazionale Xian Emmers staat voor een verhuur of vertrek. In gesprek met Voetbalkrant onthult de zeventienjarige jeugdinternational dat ook Nederlandse clubs hem bekeken hebben.

Emmers werd afgelopen seizoen met de beloften van Internazionale kampioen. In de finalewedstrijd tegen Fiorentina zaten er veel scouts op de tribune. "Er zijn veel ploegen komen kijken naar die finale, Franse, Nederlandse, Spaanse, zelfs Belgische", zegt de jonge middenvelder. "Dat motiveert me enorm. Er zijn contacten met mijn management maar ik lig nog onder contract bij Inter dus we zien wel wat de toekomst brengt."

Wedden

Meer odds

Haast heeft Emmers, die geboren werd in Zwitserland en uit de jeugd van Genk komt, nie. "Ik doe het altijd rustig aan, ik heb nog tijd zat. Het zou mooi zijn mocht ik volgend seizoen mijn debuut in de Serie A mogen maken, al is die stap nog wel groot. Het is ook niet zo dat ik daarmee in mijn hoofd zit. Ik blijf gewoon hard werken bij de beloften", besluit het zeventienjarige talent.