Update: 'Ajax handelt snel en stelt Keizer-opvolger aan, Meulensteen ook in beeld'

Update: 'Ajax handelt snel en stelt Keizer-opvolger aan, Meulensteen ook in beeld'

20-06-2017 17:15
38

Ajax heeft Michael Reiziger aangewezen als topkandidaat om Marcel Keizer op te volgen bij de beloften. Dat meldt RTV Rijnmond dinsdag.

Reiziger is momenteel de assistent-trainer van Alex Pastoor bij Sparta en is op termijn de aangewezen opvolger van Pastoor. Een terugkeer naar zijn oude club Ajax lonkt echter ook. Volgens RTV Rijnmond wordt er al onderhandeld tussen de coach en de Amsterdammers.

Mogelijk dat een transfer van Reiziger ook gevolgen heeft voor Pastoor, die de assistent-trainer heel hoog heeft zitten en zelf al opperde om in de toekomst in een ander model Reiziger als eindverantwoordelijke aan te stellen. In een reactie aan het Algemeen Dagblad laat Reiziger weten: "Ik kan er nog niets op zeggen. Maar het spreekt voor zich dat het kriebelt wanneer je genoemd wordt bij je oude club", aldus de oud-speler van Ajax.

Update 17.15: Michael Reiziger wordt de nieuwe trainer van Jong Ajax. Dat meldt De Telegraaf. Volgens de krant heeft de club een akkoord bereikt met de assistent-trainer van Sparta om volgend seizoen de beloften onder zijn hoede te nemen. René Meulensteen, oud-assistent-trainer van Manchester United, was ook in beeld voor de functie.