'Internazionale moet dertig miljoen euro ophoesten, maar weigert bod Everton'

'Internazionale moet dertig miljoen euro ophoesten, maar weigert bod Everton'

21-06-2017 15:45
10

Internazionale moeten binnen negen dagen dertig miljoen euro betalen om aan de Financial Fair Play regels te voldoen, maar heeft een aanbieding van achttien miljoen euro op Marcelo Brozovic naast zich neergelegd. Het Everton van manager Ronald Koeman wil de Kroaat graag contracteren.

Ondanks dat Internazionale dertig miljoen euro moet ophoesten, is het niet van plan om Brozovic voor ieder aanbod af te staan. Everton dacht te profiteren van de situatie en bracht volgens La Gazzetta dello Sport een bod van achttien miljoen euro uit op de middenvelder. Inter weigerde. 

In het contract van Brozovic staat een afkoopclausule van vijftig miljoen euro, maar dat bedrag kan Internazionale vergeten. Volgens La Gazzetta gaat de ploeg akkoord met een aanbieding van twintig tot 25 miljoen euro. Naar verluidt zou ook Zenit Sint-Petersburg in de race zijn voor Brozovic.

Ook Manchester United hoopt ondertussen te kunnen profiteren van de situatie waarin Inter verkeert. De club wil Ivan Perisic onder z'n vraagprijs losweken.