'Bosz en Dortmund verzetten zich tegen Barça-interesse: vraagprijs van 90 miljoen'

'Bosz en Dortmund verzetten zich tegen Barça-interesse: vraagprijs van 90 miljoen'

22-06-2017 09:25
23

Borussia Dortmund en trainer Peter Bosz verzetten zich met hand en tand tegen een transfer van Ousmane Dembélé naar FC Barcelona. De Duitse topclub heeft een prijskaartje van negentig miljoen euro geplakt op het grote Franse talent.

"Ousmane is momenteel op vakantie en ik kan niets zeggen over wat er allemaal gespeculeerd wordt. Wat ik wel weet, is dat er interesse is van grote Europese clubs", liet zaakwaarnemer Moussa Sissoko onlangs weten aan L'Equipe. Volgens de Franse krant heeft Barcelona-directeur Robert Fernández inmiddels contact opgenomen met de belangenbehartiger.

Onder meer Sport en Transfermarkt reppen over een vraagprijs van negentig miljoen door Dortmund. Dat bedrag is een flinke streep door de rekening voor Barça, dat ook al diep in de buidel lijkt te gaan tasten voor Marco Verratti. De Catalanen zijn desondanks vastbesloten ook een aanvaller aan de selectie toe te voegen.

Dembélé belandde afgelopen zomer bij Dortmund, dat hem overnam van Stade Rennes. De vleugelspeler maakte in zijn eerste seizoen veel indruk. Hij scoorde zes keer in 32 optredens.