'Van Bronckhorst is gecharmeerd van hem, hij heeft hem een aantal keer gesproken'

'Van Bronckhorst is gecharmeerd van hem, hij heeft hem een aantal keer gesproken'

23-06-2017 20:22
36

Volgens Martijn Krabbendam heeft Feyenoord in zowel sportief als financieel opzicht goede zaken gedaan door Jean-Paul Boëtius terug te halen naar De Kuip. Vrijdag werd bekend dat de aanvaller overkomt van FC Basel.

"Ik denk dat een heel goede transfer is", zegt de Feyenoord-watcher van Voetbal International. "Ten eerste voor Boëtius zelf, omdat hij aan spelen toe moet komen. Maar ook voor Feyenoord is het goed. Ze hebben hem in 2015 voor iets meer dan twee miljoen euro verkocht aan FC Basel en kopen hem nu voor vele tonnen minder terug. Daar hebben ze een 23-jarige speler met potentie voor gekregen."

Beide partijen kunnen volgens Krabbendam veel vruchten plukken van de terugkeer van Boëtius. "Hij wil weer aan spelen toekomen en kent Feyenoord goed. Hij is wat volwassener geworden in zijn spel. Die stap naar het buitenland kan over een aantal jaar nog steeds. Als hij zijn vorm laat zien, moet dat geen enkel probleem zijn."

"Ik weet dat Van Bronckhorst gecharmeerd van hem is, hij heeft hem ook een aantal keren gesproken. Hij heeft een beeld geschetst van hoe hij hem ziet in het Feyenoord van komend seizoen", besluit Krabbendam.