Update: 'Bod Inter tevergeefs: Roma-delegatie arriveert maandag in Rotterdam'

Update: 'Bod Inter tevergeefs: Roma-delegatie arriveert maandag in Rotterdam'

25-06-2017 14:34
80

Internazionale probeert volgens Italiaanse media een stokje te steken voor de transfer van Rick Karsdorp naar AS Roma. De Italianen hebben bij Feyenoord een hoger bod neergelegd dan de Romeinen.

Dat meldt onder meer Sky Italia zaterdag. Inter zou zestien miljoen euro plus bonussen hebben geboden voor Karsdorp, maar het bod lijkt te laat te komen. Roma, dat minder schijnt te betalen, is een verregaand stadium van onderhandelingen met de rechtsback van Feyenoord en het Nederlands elftal.

Wedden

Meer odds

Directeurs Monchi en Mauro Baldissoni van Roma reizen binnen 48 uur af naar Rotterdam om de laatste details af te ronden. De poging van Inter lijkt daardoor te laat te komen. In Italië wordt gemeld dat het last minute-bod uit Milaan wel voordelig kan zijn voor Feyenoord, dat nu een miljoen meer kan vragen van Roma. Het is de vraag of dat ook gebeurt. Oorspronkelijk hielden de Rotterdammers vast aan een vraagprijs van 20 miljoen euro.

Update 25/6 14.34: Het bod van Inter op Karsdorp lijkt inderdaad tevergeefs. Corriere dello Sport meldt dat Monchi en Baldissoni maandag arriveren in Nederland om de komst van Karsdorp af te ronden. Aan het einde van de middag wordt witte rook verwacht. Als vervanger van de Oranje-international hoopt Feyenoord op Kevin Diks