'Chelsea baalt na verrassende wending: Liverpool weer in de race voor Van Dijk'

'Chelsea baalt na verrassende wending: Liverpool weer in de race voor Van Dijk'

25-06-2017 07:37
38

Mogelijk een opvallende wending in de transfersaga rond Virgil van Dijk. Hij is toch weer in beeld bij Liverpool, dat eerder nog afhaakte nadat het de Nederlandse verdediger achter de rug van Southampton om zou hebben benaderd.

Althans, dat meldt The Daily Mail. Van Dijk staat nog steeds open voor een transfer naar Anfield, maar is ook een belangrijke kandidaat voor Chelsea. The Blues zouden binnenkort een bod van 68 miljoen euro op de Oranje-international willen uitbrengen. Als die deal doorgang vindt, mag Van Dijk zich de duurste Nederlander aller tijden noemen.

Chelsea maakt zich evenwel zorgen nu Liverpool weer in de markt is voor de 25-jarige centrale verdediger, die eerder meer leek te zien in een overstap naar Anfield. Naast Van Dijk moet ook Leonardo Bonucci van Juventus de achterhoede van de Londenaren versterken. Daarnaast is de naam van Jerome Boateng gevallen op Stamford Bridge.

Chelsea hoe dan ook wel beet bij Tiemoué Bakayoko. De middenvelder komt voor veertig miljoen euro over van AS Monaco. Ook kan Juventus een verhoogd bod op linksback Alex Sandro verwachten.

Lees ook: Liverpool maakt excuses en trekt handen af van Van Dijk