'Laatste ontwikkelingen zorgen voor hernieuwde hoop bij Milan in Donnarumma-zaak'

'Laatste ontwikkelingen zorgen voor hernieuwde hoop bij Milan in Donnarumma-zaak'

26-06-2017 13:02
15

AC Milan heeft hernieuwde hoop op een langer verblijf van Gianluigi Donnarumma. Volgens Gianluca Di Marzio is de club uit Milaan blij met de ontwikkelingen van de afgelopen dagen.

Donnarumma besloot twee weken geleden samen met zaakwaarnemer Mino Raiola om zijn contract bij AC Milan niet te verlengen. De achttienjarige doelman uit Italië kreeg vervolgens de hele voetbalwereld over zich heen. In eerste instantie bleef Donnarumma trouw aan Raiola, maar de laatste dagen lijkt hij enige spijt te krijgen van zijn keuze. Zondag lieten Raiola en Donnarumma weten dat er toch weer gesprekken zullen gaan plaatsvinden met Milan. 

Die zullen gaan plaatsvinden na het avontuur van Italië onder 21, waarmee Donnarumma momenteel op het EK acteert. Hierdoor begint de hoop van de Milan-directie op een contractverlenging weer toe te nemen. Dinsdag speelt die formatie de halve finale tegen Spanje en dus geeft de coach, mogelijk mét Donnarumma, maandag een persconferentie in aanloop naar dat duel. De kans is groot dat daar nieuwe ontwikkelingen in de contractsoap zullen worden onthuld.