Donnarumma en Raiola laten Milan verslagen achter: 'Hij wil niet verlengen'

Donnarumma en Raiola laten Milan verslagen achter: 'Hij wil niet verlengen'

15-06-2017 17:41
57

Gianluigi Donnarumma heeft besloten om zijn contract bij AC Milan niet te verlengen. De clubleiding van de Italianen is al maanden bezig om de piepjonge doelman langer binnenboord te houden, maar heeft nul op het rekest gekregen.

Dat is donderdagmiddag bekendgemaakt tijdens een speciaal belegde persconferentie, waarin de leiding van Milan het besluit van Donnarumma heeft toegelicht. Bij de persconferentie was ook zaakwaarnemer Mino Raiola aanwezig.

"Raiola heeft ons verteld dat Donnarumma de beslissing heeft genomen om niet te verlengen bij Milan", zo laat directielid van Milan Marco Fassone weten. "We hebben hem een sterk aanbod gedaan. De speler heeft daarover nagedacht, maar besloten om niet te verlengen bij ons. Daardoor eindigt zijn dienstverband op 30 juni 2018."

Milan geeft aan verbaasd te zijn over de keuze van Donnarumma. "We zijn erg verbaasd, omdat we hadden gehoopt dat hij onze doelman voor de toekomst zou zijn. De keuze laat een bittere smaak bij ons achter, maar we moeten nu vooruit kijken."