Redknapp bevestigt interesse in Ajax-vertrekker: Hij is bekeken, that's it

Redknapp bevestigt interesse in Ajax-vertrekker: "Hij is bekeken, that's it"

28-06-2017 15:52
14

Mitchell Dijks kan rekenen op de lichte belangstelling van Birmingham City. Manager Harry Redknapp bevestigt woensdag dat hij de linksback van Ajax heeft bekeken.

Van een aanbieding uit Engeland is nog geen sprake. Dijks mag in principe vertrekken van Ajax, dat hem het afgelopen half jaar verhuurde aan Norwich City. In het Championship maakte hij een goede indruk, maar Norwich lichtte de optie tot koop aan het einde van het seizoen niet.

Een terugkeer naar Engeland is echter mogelijk voor Dijks. Redknapp laat aan de Birmingham Mail weten dat hij aan de komst van Dijks heeft gedacht. "We hebben alleen navraag gedaan naar zijn situatie. Verder is het vooralsnog niet gegaan", zegt de Birmingham-manager. "We zijn niet in de buurt van een akkoord of wat dan ook. Hij is bekeken, that's it."

Intussen blijft Dijks geduldig wachten op een nieuwe club. Hij zou ook in de belangstelling staan van clubs uit Duitsland, Italië en Spanje. De kans is groot dat Dijks donderdag  'gewoon' aan de voorbereiding begint in Amsterdam.