'Officieel bod van vijftien miljoen op Dolberg; Ajax wil twintig miljoen'

'Officieel bod van vijftien miljoen op Dolberg; Ajax wil twintig miljoen'

29-06-2017 20:04
129

AS Roma wil serieus werk maken van de komst van Kasper Dolberg. De Romeinen zijn bereid om vijftien miljoen euro op tafel te leggen voor de Deense spits van Ajax, maar de Amsterdammers willen meer.

Volgens het Italiaanse Mediaset heeft Roma de onderhandelingen afgetrapt met een bod van vijftien miljoen euro. Dat is te weinig, vindt Ajax. De Amsterdammers verlangen minstens twintig miljoen. Dolberg maakte in het afgelopen seizoen indruk door in zijn debuutseizoen bij Ajax in totaal 23 doelpunten te maken.

Wedden

Meer odds

De timing van het gerucht is opvallend, aangezien Dolbergs zaakwaarnemer Jens Steffensen zich woensdag nog uitliet over de toekomst van de Deense spits. Hij zei dat Dolberg moeilijk 'nee' kan zeggen tegen een club als Roma. Mocht de spits daadwerkelijk vertrekken, dan heeft Ajax met Klaas-Jan Huntelaar al een vervanger in huis. The Hunter werd begin deze maand teruggehaald door de Amsterdammers.

Deze week contracteerde Roma al Rick Karsdorp. De vleugelverdediger komt over van landskampioen Feyenoord. De club aast naar verluidt ook op PSV'er Jetro Willems. Middenvelder Kevin Strootman en oud-PSV'er Héctor Moreno staan er al onder contract.