Vloet kiest voor transfer in plaats van verhuur: 'Altijd goed contact gehouden'

Vloet kiest voor transfer in plaats van verhuur: 'Altijd goed contact gehouden'

30-06-2017 10:58
12

Rai vloet maakt per direct de overstap van PSV naar NAC Breda. De promovendus heeft de transfer vrijdagochtend bevestigd via de officiële kanalen. Vloet tekent bij NAC een contract voor drie seizoenen.

Directeur Hans Smulders is verheugd over de transfer. "Wij hebben Rai al langere tijd op de radar staan en hebben altijd goed contact met elkaar gehouden. Hij is een veelzijdige speler die zowel op het middenveld als in de aanval kan spelen. Met hem in de selectie voegen we scorend vermogen toe aan de midden- en aanvalslinie. Wij zijn ervan overtuigd dat het talent van Rai nog beter tot zijn recht komt in de Eredivisie."

De overstap van Vloet komt niet bepaald uit de lucht vallen. "Mijn persoonlijke voorkeur is om een seizoen lang in de Eredivisie te spelen. Ik sta zeker open voor NAC, maar de bal ligt nu bij de clubs", liet de zoon van FC Den Bosch-trainer Wiljan Vloet eerder op de dag weten aan BN/De Stem. Inmiddels heeft de 22-jarige Vloet dus gekozen voor een definitieve transfer in plaats van een verhuur.