'Topkandidaat' krijgt nieuw contract en bezorgt NEC kopzorgen: Heel blij

'Topkandidaat' krijgt nieuw contract en bezorgt NEC kopzorgen: "Heel blij"

01-07-2017 15:43
12

NEC moet de komst van Jack de Gier naar Nijmegen waarschijnlijk uit het hoofd zetten. Het contract van de 48-jarige trainer is verlengd door zijn werkgever Almere City. De Gier, die volgens diverse media een belangrijke kandidaat is om de nieuwe coach van NEC te worden, ligt nu vast tot medio 2019. 

Almere beschikte over een eenzijdige optie. Die is gelicht. "Aanstaande maandag gaat met de eerste training het nieuwe seizoen officieel van start. Dit doen we met een sterke selectie, onder leiding van onze succesvolle trainer Jack de Gier", aldus directeur John Bes op de website van de Jupiler League-formatie.

Wedden

Meer odds

"Om het vertrouwen in hem te onderstrepen hebben wij nu reeds de optie voor een extra jaar in zijn contract gelicht, waardoor Jack de komende twee seizoenen aan de club verbonden blijft."

De Gier staat sinds januari 2016 aan het roer in Almere. De oud-spits is blij met het getoonde vertrouwen. "Ik ben heel blij met het getoonde vertrouwen en ik kan niet wachten om samen de volgende stappen te zetten met deze mooie club."

Het gedegradeerde NEC is naarstig op zoek naar een nieuwe trainer. Peter Hyballa werd enkele maanden geleden op straat gezet. Er is nog altijd geen opvolger gevonden voor de Duitser. 

Lees ook: 'Voormalig publiekslieveling topkandidaat NEC: 'fase van onderhandelen' begint'