'Arsenal trekt alle registers open voor Mbappé: bod van 142 miljoen euro'

'Arsenal trekt alle registers open voor Mbappé: bod van 142 miljoen euro'

02-07-2017 08:22
61

Arsène Wenger trekt alle registers open voor de komst van Kylian Mbappé. Tenminste, als we The Sunday People mogen geloven. In opdracht van de Franse manager bereidt Arsenal een bod van liefst 142 miljoen euro voor.

Wenger staat erom bekend zéér zuinig om te springen met het transferbudget van Arsenal, maar lijkt voor Mbappé een uitzondering te maken. De achttienjarige aanvaller van AS Monaco moet deze zomer voor een recordbedrag de overstap maken naar Arsenal. Voordeel voor The Gunners is de aanwezigheid van veel Fransen, waaronder Wenger.

Dat het de Arsenal-manager menens is, blijkt uit het feit dat hij deze week om de tafel heeft gezeten met Mbappe's vader Wilfried. In dat gesprek zou Wenger een transfer naar het eveneens geïnteresseerde Real Madrid hebben afgeraden, omdat de kans op speeltijd veel kleiner is in het Estadio Santiago Bernabeu. Bij Arsenal wordt Mbappé een basisplaats gegarandeerd.

Naast Mbappé gaat Arsenal ook all-in voor de komst van Thomas Lemar. De 21-jarige assistkoning van Monaco is voor een slordige 34 miljoen euro beschikbaar. Intussen komt Alexandre Lacazette zo goed als zeker over van Olympique Lyon en kan Mbappé ook gaan voor een lucratieve contractverlenging bij Monaco.