Lens kan voor vast bedrag vertrekken: Interesse gaat nu niet uit naar Eredivisie

Lens kan voor vast bedrag vertrekken: "Interesse gaat nu niet uit naar Eredivisie"

05-07-2017 20:22
10

Jeremain Lens heeft zich in afwachting van een mogelijke transfer weer gemeld bij Championship-club Sunderland. De aanvaller zoekt wel naar een uitweg bij de Engelse club.

Lens, die nog een tweejarig contract heeft bij Sunderland maar wil vertrekken, speelde vorig seizoen op huurbasis bij Fenerbahçe en die club liet eerder weten hem graag over te willen nemen. Een aanbieding ligt er echter nog altijd niet. "Ik weet niet wat de redenen zijn waarom er nog geen aanbieding is gedaan", zegt Lens in gesprek met FOX Sports. "Er is alleen gepraat, ik heb niets op papier. Ik wil duidelijkheid. Het lijkt er inderdaad op dat ze eerst iemand moeten verkopen om mij te kunnen halen. Ik lees in de media dat Fenerbahçe op míj aan het wachten is, maar ik heb helemaal geen aanbod gezien waarop ik kan reageren."

Lens kan voor een vastgesteld bedrag, waarvan de hoogte niet bekend is, Sunderland verlaten. "Ik wil graag terug naar Fenerbahçe. Maar als zij niet kunnen of niet willen handelen, dan neem ik andere clubs ook serieus. Er is wel wat contact geweest links en rechts, maar nog niets concreet." Een terugkeer naar Nederland, waar Feyenoord kort aan hem werd gelinkt, is niet aan de orde. "Mijn interesse gaat nu niet uit naar de Eredivisie. Ik wil nog een paar jaar in het buitenland voetballen."