Jupiler League-club haalt bekerstunter binnen; amateurs niet blij

Jupiler League-club haalt bekerstunter binnen; amateurs niet blij

Gepubliceerd: donderdag 6 juli 2017 om 08:18do 06-07-2017 om 08:18

FC Eindhoven heeft in Wilfred van Leeuwen een nieuwe trainer gevonden. Van Leeuwen heeft naam gemaakt door twee seizoenen geleden met VVSB te stunten. De ploeg uit de Tweede Divisie haalde toen de halve finale.

Van Leeuwen werd afgelopen zaterdag voor het eerst gepolst door Eindhoven. "Ik heb vier uur met Ling (Tscheu, red.) over voetbal gesproken. Ik sprak hem op dat moment voor het eerst, maar het klikte inhoudelijk ontzettend goed", aldus Van Leeuwen bij zijn presentatie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad.

Bij de amateurs zijn ze niet blij. Die zeggen dat Van Leeuwen benaderd is zonder dat de club daarvan af wist. Een vertrek was contractueel gezien simpelweg niet tegen te houden. 'In eerste instantie ben ik dus gaan praten om te luisteren naar hun verhaal, maar tot mijn eigen verbazing deden ze gelijk een contractvoorstel', schrijft Van Leeuwen op de Facebook-pagina van VVSB.

'De beslistijd was 24 uur. Na contact met het bestuur ben ik ook alles thuis gaan bespreken en overwegen. Conclusie was om dit avontuur aan te gaan en te kijken waar mijn plafond als trainer ligt', aldus Van Leeuwen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws