'Chelsea vindt in Wales goedkope stand-in voor Lukaku'

'Chelsea vindt in Wales goedkope stand-in voor Lukaku'

06-07-2017 08:28
21

Chelsea is volgens The Times geïnteresseerd in Fernando Llorente, de spits van Swansea City. Manager Antonio Conte kent de 32-jarige Bask nog van hun gezamenlijke periode bij Juventus en ziet in hem de perfecte stand-in van de beoogde topaankoop Romelu Lukaku. Llorente heeft bij Swansea nog een contract voor medio 2018, waardoor hij relatief goedkoop is.

De interesse van Chelsea komt niet geheel uit de lucht vallen, aangezien The Blues in januari al probeerden om Llorente binnen te halen. Swansea City weigerde toen om zijn spits te verkopen en dat bleek achteraf een wijze beslissing. Mede dankzij de vijftien competitiedoelpunten van Llorente handhaafden The Swans zich in de Premier League. De club van Leroy Fer, Mike van der Hoorn, Marvin Emnes, Luciano Narsingh en nieuweling Erwin Mulder eindigde uiteindelijk als vijftiende.

Wedden

Meer odds

Ondertussen is Chelsea nog altijd bezig om Lukaku naar Stamford Bridge te halen, hoewel het naar verluidt stevige concurrentie heeft gekregen van Manchester United. Bovendien lijkt Diego Costa hard op weg naar de uitgang, waardoor Chelsea niet al te ruim in de spitsen zit.