'Juventus drukt gaspedaal in: dubbeldeal van 90 miljoen binnen week rond'

'Juventus drukt gaspedaal in: dubbeldeal van 90 miljoen binnen week rond'

09-07-2017 22:52
8

Juventus wil vóór 17 juli de transfers van Federico Bernardeschi en Douglas Costa hebben afgerond. De buitenspelers kunnen dan de gehele voorbereiding meedraaien met de kampioen van Italië. De Italiaan en de Braziliaan kosten opgeteld zo'n negentig miljoen euro.

Dat meldt onder meer La Gazzetta dello Sport zondag. De overstap van Costa naar Turijn is al bijna beklonken. Op het Twitter-account van de speler van Bayern München was eerder op de dag te zien dat hij in het vliegtuig is gepakt. Waarschijnlijk bestemming: Italië. Juve gaat Costa volgens Italiaanse kranten in eerste instantie voor twee jaar huren. Dat kost De Oude Dame twintig miljoen euro. In 2019 kan Costa dan voor dertig miljoen definitief worden ingelijfd. 

De transfer van Bernardeschi (foto) ligt iets gecompliceerder. Fiorentina wil de international eigenlijk helemaal niet verkopen. Bernardeschi zelf heeft echter zijn zinnen gezet op een overstap naar de kampioen. Nu is het de vraag hoe snel La Viola akkoord gaat. Bernardeschi kost ongeveer veertig miljoen. Op maandag 17 juli moeten alle internationals van Juve zich weer melden op het trainingsveld. 

Lees ook: Juve-transfer Costa lijkt aanstaande: Braziliaan stapt op het vliegtuig

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s