'PSG zorgt voor serieuze domper Guardiola en gaat er met Alves vandoor'

'PSG zorgt voor serieuze domper Guardiola en gaat er met Alves vandoor'

10-07-2017 11:44
27

Paris Saint-Germain staat op het punt om Manchester City een domper te bezorgen op de transfermarkt. De Fransen lijken Dani Alves voor de neus van de Engelsen weg te plukken.

Dat meldt The Telegraph maandag. Toen Alves anderhalve week geleden zijn contract bij Juventus liet ontbinden, leek een reünie met Josep Guardiola een simpel een-tweetje. Niets is vooralsnog minder waar. PSG heeft een lijntje uitgegooid naar de Braziliaan, die lijkt toe te happen.

Het zou een hard gelag zijn voor Guardiola, die naarstig op zoek is naar versterking voor de backposities. Kyle Walker en Benjamin Mendy zijn ook in beeld bij The Citizens, die volgende week maandag voor een trainingskamp naar de Verenigde Staten vliegen. Guardiola had de hoop dan zijn gewenste versterkingen mee te kunnen nemen.

Opvallend is dat Alves wel degelijk om de tafel heeft gezeten met Guardiola, maar er nog steeds geen akkoord is. Het management van de speler is nog niet ingegaan op de berichten over de U-turn van Alves. PSG denkt ondertussen dat het rond gaat komen met Alves.