'Alves stelt Guardiola definitief teleur: oud-Ajacied overtuigde Braziliaan'

'Alves stelt Guardiola definitief teleur: oud-Ajacied overtuigde Braziliaan'

11-07-2017 18:03
23

De keuze van Dani Alves is definitief op Paris Saint-Germain gevallen. Volgens diverse Franse media geeft de 34-jarige Braziliaan de voorkeur aan een overstap naar de Franse grootmacht boven Manchester City.

Alves ondergaat in Parijs een medische keuring, waarna hij een tweejarig contract ondertekent. Dat melden L'Equipe en RMC. PSG hoopt de vleugelverdediger op woensdag of donderdag te presenteren. Mocht dat lukken, dan kan Alves op 15 juli aansluiten bij de Amerikaanse tour van de ploeg van coach Unai Emery. In Miami worden van 15 tot 26 juli drie oefenwedstrijden afgewerkt.

Wedden

Meer odds

Alves is transfervrij, nadat hij zijn contract bij Juventus al na een seizoen liet ontbinden. Hij leek hard op weg naar Manchester City, waar Pep Guardiola de manager is. De twee werkten eerder succesvol samen bij FC Barcelona. Mede door zijn landgenoot en oud-Ajacied Maxwell, liet Alves zich evenwel op andere gedachten brengen.

Maxwell beëindigde onlangs zijn carrière bij PSG, maar hij blijft waarschijnlijk in een andere functie aan de club verbonden.