'Koeman kan volgende miljoenenaankoop snel verwelkomen: bod van 45 miljoen'

'Koeman kan volgende miljoenenaankoop snel verwelkomen: bod van 45 miljoen'

13-07-2017 10:47
21

Everton heeft donderdag een officieel bod uitgebracht bij Swansea City op Gylfi Sigurdsson. Dat meldt The Telegraph. Het eerste bod van de club van Ronald Koeman bedraagt 45,3 miljoen euro.

Sigurdsson gaat volgens de Engelse krant donderdag niet mee met de selectie van Swansea City op trainingskamp in de Verenigde Staten. Dit kan erop duiden dat een snel akkoord in de maak is. De club uit Wales vroeg tot nu toe 56 miljoen euro voor de IJslander, die er drie seizoenen bij Swansea op heeft zitten en daarin 27 keer in de Premier League wist te scoren.

Bij een transfer van Sigurdsson zouden de uitgaven van Everton tot enorme hoogten stijgen. De club gaf tot nu toe al veel geld uit aan Jordan Pickford (35 miljoen euro), Davy Klaassen (27,5 miljoen euro), Michael Keane (35 miljoen euro), Sandro Ramirez (6 miljoen euro) en Henry Onyekuru (8 miljoen euro) en haalde bovendien Wayne Rooney transfervrij. Daartegenover staat de verkoop van Romelu Lukaku aan Manchester United voor 95 miljoen euro, Gerard Deulofeu aan Barcelona voor 12 miljoen euro en Tom Cleverley aan Watford voor 9 miljoen euro.