'Spurs bereid om mee te werken aan verkoop van mislukte Janssen'

'Spurs bereid om mee te werken aan verkoop van mislukte Janssen'

13-07-2017 17:03
25

Mocht er voor het sluiten van de transferwindow een interessant bod worden gedaan op Vincent Janssen, dan is Tottenham Hotspur bereid om mee te werken aan een vertrek van de spits. Dat schrijft boulevardkant The Daily Mirror. 

Spurs betaalde een jaar geleden ruim twintig miljoen euro aan AZ voor Janssen, die zojuist topscorer van de Eredivisie was geworden. In Engeland kon de Oranje-international echter geen potten breken. Manager Mauricio Pochettino hield Janssen voornamelijk op de bank. Uiteindelijk scoorde de spits slechts twee keer in competitieverband. 

Wedden

Meer odds

Duitse media schreven enkele weken geleden nog dat Borussia Mönchengladbach geïnteresseerd is in Janssen. Tottenham zou dus bereid zijn om mee te werken aan een transfer, mits er een goed bedrag op tafel wordt gelegd.

The Mirror meldt verder dat ook Moussa Sissoko en Georges-Kevin Nkoudou mogen verkassen bij een interessante aanbieding. Manchester United-target Eric Dier mag onder geen beding weg. Kyle Walker is onderweg richting de Spurs-exit. Hij tekent deze week bij Manchester City